sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Mäntän näyttelyssä

Tänään käytiin kotinäyttelyssä Kodan kanssa ja olipahan kylmä! Tuomarina Tarja Löfman, tulos VAL ERI1
"Kookas uros, jolla selvä sukupuolileima.Oikean mallinen pää, hyvät korvat. Hieman tiukka purenta. Hyvin kulmautunutedestä. Ylälinja saisi olla parempi. Kovin niukat takakulmaukset ja luisu lantio. Liikkuu hyvällä etuaskeleella, voimattomasti takaa. Hyvin kannettu häntä. Kaunis väritys ja oikea turkin laatu."

Olin hieman laiska valmistautumisen suhteen ja eilen pyörälenkin jälkeiset kurat pesin puutarhaletkulla pois ja tänä aamuna vetäisin kammalla turkin läpi. Luonnonkauniina siis kehään ja eipä tuo haitannut :D Näyttelytähti myös pyöri nurtsilla ennen kehään menoa, on se helppoo!

Kehän jälkeen mentiin tekeen tokoa näyttelykehien viereen. Innokkuutta oli, paikkamakuussa ennakoi sivulletulon, kaukoissa jumitti ensimmäisen istumaannousun ja seuruussa täyskäännös ei meinannu millään sujua....luoksarissa tuli ensimmäisen stopin läpi, toinen olikin aivan superhyvä! Mutta näitä nyt viilaillaan vielä tää viikko ja sitte katsotaan, mitä osataan! Paljonhan liikkeissä on pikkuvirheitä, jotka johtuu siitä että olen opettanut alkuun asiat vähän sinne päin....tarkoitus kun ei ollut sen suuremmin tokoon keskittyä :D no näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti