lauantai 30. heinäkuuta 2011

Aksakisaa Orivedellä

Tänään juostiin pari agirataa Orivedellä, tuomarina Marja Lahikainen.
B-rata oli jotenkin ahdistava, en saanut oikein tolkkua ja alkukin oli jotenkin kökkö. Alussa meinas tulla kämmi liian suuren hyppykaaren vuoksi, mutta KERRANKIN tein hienon ohjauksen muutoksen ja tästä selvittiin oikein hienosti. Ennen keppejä tuli yksi rima alas, kun jarrutin ja käänsin liian voimakkaasti....muutoin jees menoa ja tuloksena 5vp.

A-rata oli paljon mukavampi, alku oli kiva tosin toteutus hieman ontui :D Noo, pitkän hypyn jälkeen takas reitille. Kontaktit valui ärsyttävästi ja pysäytyskäskyt eivät vaan kunnolla löytäneet kelpien korviin...Näissä ei siis mitään vikaa ole, mutta mä haluan niistä täydelliset ja nopeat. Ja niin kestävät että voin tehdä alastulon jälkeen mitä vaan ja voin luottaa että koira ei ilman käskyä sieltä mihinkään lähde... lopussa oli puomi-rengas-hyppy suora ja Luojan tsemppikarjaisu ennen viimeistä estettä tipautti viimeisen riman ;D ei vais, jostain syystä jäin himmailemaan ja Koda käänty esteen päällä katsomaan et mihis jäit, ja takajaloilla rima alas... lopussa luulin kyllä, että meillä on jo vitonen alla, joten siksipä varmaan hidastelin, ei muistikuvia :D

Ens viikon treeninä etenemiset, kontaktien vahvistus ja takaaleikkaukset... viikon päästä sitten Lempäälään starttaileen!

1 kommentti:

  1. Siis melkein aiheutitte Luojalle sydänpysähdyksen. Rata oli niin hieno ja sitten viimeinen rima aivan käsittämättömästi alas. Okei ehkä mä huusin liian lujaa ja se siitä tppui ;-)

    VastaaPoista