tiistai 9. elokuuta 2011

Agilityä Lempäälässä

Lauantaina (6.8.) stattailtiin Kodan kanssa kolme starttia Lempäälässä. Keli oli todella mukava, aurinkoa, pilveä, tuulta ja välillä vettä. Ihan mukavaa hellekisojen jälkeen ja sen huomasi koirastakin, vauhti oli aivan toista kuin parina aikaisempana kisapäivänä...

A-radalla tuomarina Johanna Wüthrich. Kiva sujuva rata, jäi mieleen hyvä keppien haku ja hienot kepit muutoinkin. Yhdelle hypylle hieman ahdas valssi ja rima alas... tuloksena 5vp -13,05 sij. 3.

B-radalla tuomarina Heidi Viitaniemi. Mukava rata myös, mukavaa menoa ja kontaktit nopeammat kuin A-radalla. Yhdelle hypylle kielto, kun en ohjannut tarkasti lopppuun...pitäähän kuuliasen kelpien kysyä että saako hypätä? tuloksena 5vp -9,87 sij. 1. C-radalla tuomarina Jari Tienhaara ja johan oli mukava suora laitettu..hieman tuli kiirettä ja oman pönöttämisen johdosta hyppy molemmin puolin ja HYL. Tällä radalla meno oli tämän päivän parasta, keepie aivan lensi


Kaikenkaikkiaan oikein mukava fiilis jäi kisailuista, kontaktit olivat jees ja monin paikoin mukavan itsenäiset. Kepit oli jälleen kerran aivan järkyttävät loistavat! 


Muutoin ollaankin lomailtu ja koirat ovat viettäneet raksaelämää takapihalla. Muutamalle pidemmälle juoksulenkille ovat myös päässeet mukaan. Yleensä mukaan pääsee vain Koda, sillä Nemolle mun pk-lenkki on liian hidasta -> peitsaa...ja muutoinkin oman lenkin sujuvuuden vuoksi, mitä vähemmän uroskoiria, sitä sujuvamapaa :D Niin ollaan me myös treenailtu tokoa, edistystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti