maanantai 22. elokuuta 2011

Aksaa JAT-Tilassa

Lauantaina 20.8. oli vuorossa viiden viikonlopun agikisaputken viimeiset kisat ja kisapaikkana Jyväskylä. Kolme rataa tarjolla, kaikissa tuomarina Johanna Nyberg.

Eka rata oli hyppis ja levis rimat pitkin maita ja mantuja. Todella hyvä draivi koiralla ja ohjaajalla, tais olla liiankin hyvä, sillä rimoja tuli ropisten alas. Hyl otettiin myös mun epäonnistuneen haltuunoton johdosta ja kontaktien alastuloilta hiippailtiin oikein urakalla...

Tokalle radalle hyvällä fiiliksellä ja kulki oikein mainiosti, hieman pitkiä kaarroksia mutta rimat pysy ylhäällä!! Lopussa meinas tulla kämmi, kun ei oikein taasen lähteny mun sylkkäriyritykseen...mut mut puhtaasti vikan riman yli! 0 -12,45 sij.1.

Kolmannella radalla meinas keepie hiippailla lähdöstä...istu käsky meni kuuroille korville, toisella käsky kovempaa ja laittoi maate. Enpä sitä sitten enempää jäänyt korjailemaan, pääasia että siellä lähdössä pysytään... alkurata alkoi ihan loistavasti, 7 putkelle lähetys meni mun osalta käteen kun valuin liian pitkälle. Tuli kiire ja yhteentörmäys enemmän kuin lähellä...loppupätkällä oma ohjausmoka putkelta renkaalle, unohdin koiran aivan täysin ja näin kuinka kelpie lataa täysiä suorassa linjassa olevaan putkeen. DAMN! Loppu taas hyvin ja rimat pysy ylhäällä, ei sitten *ituttanut yhtään, ei.

Kolme todella mukavaa samantyylistä rataa, mukava fiilis jäi! Koda oli oikein loistava ja intoa puhkuen. Eka rata meni hieman kuurona, mutta tokalla ja kolmannella kuuliainen kelpie palasi takaisin. Nyt on n. 3 viikon tauko seuraaviin kisoihin ja kontaktit pitäisi laittaa taas ruotuun, samoiten häiriö hyppytreenejä ohjelmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti