maanantai 22. elokuuta 2011

Tampereen aksailut 14.8.

Tampereella käytiin sutaisemassa pari rataa ja olin ulkona kuin lumiukko konsanaan. Ensimmäinen rata oli Tuomo Pajarin käsialaa ja jotenkin ei osunut mun mukavuusalueelle sitte yhtään. Täytyy sanoa, että en ees viitsinyt yrittää ja tuloksena HYL. Kodalla kuitenkin oli kivaa!

Toka rata Minna Räsästä ja ihan jees rata, mutta tässäkin olin pihalla ja alun pakkovalssi ei oikein ottanut tuulta purjeisiin löysän ohjauksen ja huonon ajoituksen kanssa. Kolmoselta otin suosiolla hylyn, kun en viitsinyt jäädä korjailemaan...loppurata ihan jees.

Oikeastaan muuta ei jäänyt mieleen, kuin hyvät itsenäiset kepit! Seuraavaksi pitäisi saada etenemistä vahvistettua kepeillä, puolen välin tienoilla jää kelpopoika kurkkimaan et mihis jäit?

Vikalla lomaviikolla käytiin tekemässä esineruutua ja muutama jälki. Nemo oli NIIN innoissaan ja into jäljelle on jotain aivan käsittämätöntä. Hitto kun meillä olis kunnon metsätreeniporukka omalla paikkakunnalla! Esineet löytyivät myös hienosti, tosin palauttamisessa on parantamisen varaa...
Koda haki hienosti esineita ja jaksoi tehdä töitä. Takaa nousi esineet paremmin kuin edestä. Jäljellä tekee tarkkaa työtä, vaikka vielä on aikas hakusessa että mitä täällä pitäis tehdä. Vitsi kun riittäis aika kaikkeen ja olis treeniryhmät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti