tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tokoa, agia ja fysioterapiaa

Tokotreeninä ollaan aika ahkeraan tehty kaikkea pientä ja yrityksissä saada fiksattua pieniä virheitä pois liikkeistä ja saada varmuusprosenttia kasvatettua. Välillä kun tuntuu ettei oo kuullutkaan mitä joku käsky tarkoittaa ja välillä onnistuu kaikki. Keliolosuhteet vaan on ollu aika heikot, kun jokapaikassa on niin älyttömän liukasta... lähinnä tokot onkin tapahtunu omassa pihassa. Nyt kuumeisesti odotan, että joku paikka sulais ja pääsis kunnolla reenaileen (pakko kai se on jos äsämmiin meinaa lähteä joukkueen jäseneksi!)

Seuraaminen on ihan ok, oikealle käännökset välillä valahtaa ja välillä pitkillä suorilla lähtee tarjoamaan jääviä. Ja jos paljon on häiriöö, niin kontakti tipahtelee. Paikallaolossa otti yhtenä päivänä painetta ihan hirveesti ja nousi istumaan, mutta viime reenissä tääkin oli ihan ok. Viime reenissä ei olis millään kyenny tulemaan sivulle, kun toinen koira oli jo paikallaolossa... en tiiä mikä juttu se oli.  Luoksetulo nyt on ihan kaamee (tai no, joinain päivinä ihan jees), tulee välillä ku mikäki lehmä kesälaitumelta... ja isona banaanina kaartaa sivulle XD tää on nyt tehotreenissä ja siitä yritetään saada kivaaaaaaaaaaaa!

Kaukoissa meinaa edelleen lähteä poikittaan oikealle, varsinkin jos on vähänkään painetta. Jäävät on ollu ihan ok. Hyppykin ihan ok, takaisintulossa joskus epävarma, kun tää on jääny aika vähälle harjoittelulle. Noutoa ollaan jeenattu ahkeraan, pitää kapulaa rauhassa seuruussa, kaukoissa yms. tempuissa. Kun vauhti nousee, niin pyörittelee.. lähtee myös kapulalle kuin raketti ja ottaa aika ronskisti. Tähän ruvetaan fiksaamaan hakua takaa, josko ryntäykset jäis pois.

Lauantaina on tarkoituksena lähteä Pieksämäelle katsomaan, mikä on sen hetken kisakunto. Lähdetään tekeen hyvä reeni :D

Agitreenejä on ollu viime kisan jälkeen yhdet, tehtiin lähtö- ja kontaktisulkeisia. Lähdöissä en saanut tekemään virhettä, vaikka kuinka heiluin ja pyörin.Kontaktit oli tosi jees ja puomillakin jopa muutaman kerran laukkas alastulolla! Jospa vihdoin olis päästy eteenpäin?! Aan kontaktit oli tosi loistavat Kodan tekemiksi ja kesti paljon häiriöö alastulolla.

Viime viikolla Koda kävi silmä ja polvitarkastuksessa, kaikki kunnossa! jee! Käytin sen myös Karhumäen Elinalla fyssarissa ja uutiset olivat sitä mitä odotinkin. JUMISSA! Oikee etu ja vasen taka, tokoniskaa yms. Hyvin jumit kuitenkin aukes ja ohjeeksi venyttelyä ja lisää venyttelyä., ylämäkikävelyä ja ulkoreisien vahvistusta.  Koda oli kyllä ihmeen rauhallinen, makasi vain pöydällä vaikka sitä laskettiin alas ja nosteltiin ylös. Nautti selväsi hoidosta, vaikka välillä kyllä teki varmasti kipeääkin. Elinan suosituksien mukaan myös Mäntästä onneksi löytyy hyvä fyssäri!

Viikonloppuna on oikein kisarepäisy, aamupäivällä Pieksämäellä toko ja illalla Jyväskylässä kolme agistarttia, MUKAVAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti