sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Aksakoulutusta jälleen!

Lauantaina kouluttauduttiin Kodan kanssa Vuorelan Lotan koulutuksessa ja jäipä hyvä fiilis! Rata oli oikein mukava, sisältäen sopivan haastavia kohtia. Välistävedot aiheuttivat vähän mietintää tekniikan suhteen, mutta loppuviimein saatiin toimimaan oikein hyvin. Keppien suoritukseen sain vahvistusta, että koira todella osaa ne... putkeen käskytyksen sijaan haki kepit ja leieröin ne puomin+kahden putken takaa...aivan SUPER! jospa sitä kisoissakin uskaltaisi riskillä niitä vedättää :> Kääntymisten kanssa töitä vielä riittää ja ennakoivat valssit pitää saada toimimaan paremmin, mutta muutoin paketti pysyi hyvin kasassa.

Muutoin agilityä ollaan treenailtu aika vähän, kontakteja pitäisi ruveta taas vahvistamaan. Tokoa ollaan reenailtu ahkerasti ja menin ilmoittautumaan myös kokeeseen, järkkyä! Katsotaan, kuin käy!

Nemokin on päässyt tokoileen ja aksaileen, intoa löytyy! Aksakentällä päästin normaalin tapaan Nemon autosta ja kysin että mennäänkö hommiin..kaveri juos kepeille ja suoritti ne itsenäisesti <3 Tokossa ilmenee pientä ääniherkkyyttä, mutta ehkäpä vielä Nemonkin kanssa tokokehään mennään.

Katselin Kodan agilitykisatilastoa tältä vuodelta, yhteensä 36 starttia, 12 hylkyä, 11 vitosta ja loput jotain muuta... Jotenkin ajattelin, että hylkyjä olis ollut enemmän että ihan positiivistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti