sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Kylläpä on taas blogin päivitys jäänyt! tässä pikapäivitystä...

8.9. Kodan kanssa Lempäälässä starttailtiin 3 rataa. Mattoalusta yllätti selkeästi ja ekalla radalla toka rima syliin ja koira naamalleen, muutoinkin liike oli aika tepsuttelua. Törkeän helppoja ratoja, joten jäi harmittamaan huolimattomuusvirheet sekä mun että koiran.

12.-17.9. lomailtiin Saariselällä patikoiden. Mukavat kelit vaikka ruskaa ei pohjoisessa juuri ollutkaan. Koirat tykkäs kirmailla ja jonnin verran myös harvennettiin sopulikantaa Kodan toimesta...Kuvia löytyy valokuvista!

Lauantaina 1.10. oltiin Helmisen Hannan tokokoulutuksessa ja hyvä koulutus olikin! Paljon hyviä neuvoja ja uusia ideoita treenailuun, mukava myös saada palautetta että oikeaan suuntaan ollaan menossa.

Sunnuntaina 2.10. Marjo Heinon aksakoulutus. Parin viikon tauko näkyi ja ensimmäiset kuviot Koda leiskautteli törkeästi pitkäksi. Sitten meno tasaantui ja oikein hyvin mentiinkin. Päätavoitteena mulla oli tehdä persjätöt kepeille (kepit oli radalla 3 kertaan) ja onnistuivat täydellisesti!! kertaakaan ei lopettanut pujottelua, joten ehkäpä sitä uskaltaa jo kisoihinkin ottaa.

Muutoin ollaan tokoiltu aika ahkeraan ja mulle on selkeesti iskenyt tokoinnostus jälleen, kiva kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti