keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Raakaruokaa!

Pari viikkoa sitten päätin, että nyt loppuu nappuloiden syönti ja barffaus alkakoon! Syynä Nemon laihuus ja närästys tms. vaivat sekä paskan määrä. Ja täytyy sanoa, että nappuloita en enää osta.

Nemo on saanut lihaa luiden ympärille, närästystä ei oo ollut ja paskan määrä on tippunut kolmannekseen. Lisäksi hönövartti syö lähes ahmien ruokansa, kun aikaisemmin se on mennyt närppien alas. Ahmatti-kelpie on ahminut aina ruokansa, oli kupissa mitä tahansa, mutta jos ahneempi voi vielä olla niin sitä se on nyt :D

Alkuun ajattelin, että en jaksa ruveta sotkeen lihojen yms. kanssa, mutta eipähän tuo nyt niin hankalaa/aikaa vievää ole. Pakastin sais olla kyllä suurempi!

Keepien kanssa ollaan tokoteltu ja ihan jees meininki. Luoksetulo on mitä huvittavin vielä, on hieman epävarma tuo loppuasento ja keepi tarjoaa milloin mitäkin asentoja... Ryhmäreeniä pitäis saada enemmän paikallaoloon, niin mulla olis varmempi fiilis ja ens tai seuraavalle viikolle maneesireeni ennen koetta... mutta joo reenit jatkukoon!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti