maanantai 23. tammikuuta 2012

Riman alitus.

Hyvinkäällä käytiin eilen roiskimassa (tai ei edes roiskimiseen asti päästy) 3 rataa, tuomarina Martti Salonen. Ekalla radalla päästiin 7 estettä, alkuun Koda epäröi että saako lähteä vai eikö saa ja aika likellä oli ettei tiputtanut töpselillään rimaa... Alkuun mukava suora: aita-pituus-rengas-A, josta ihan haastava kulma kepeille. Nämä meni ok, mutta keppien jälkeiselle aidalle vekkausta ja koira ponnisti rimasta vauhtia....sitten seuraavan aidan yli ja ilmeisesti ohjasin puomille vaikka piti mennä keinulle... Tästä ihan jees hylky.

Tokalla radalla heti kolmannelle esteelle 90 asteinen käännös, josta koira aivan täysin ohjauksen läpi...helvetti (ja tätä on NIIIIIIN harjoiteltu)!! Sitten koiran kalastaminen mukaan ja itse myöhässä tulevaan vauhtisuoraan... no enhän sitten ehtinyt putken jälkeiselle takaakierrolle ja hylky... jatkettiin vielä kepeille, mutta A:n jälkeen esteestä ohi! ja paineltiin hölkäten hakemaan remmi. Oi että mua vitutti.

Kolmas rata oli hyppäri ja kiva helppo rata.... Noh. Jätän koiran hyvälle linjalle tarpeeksi kauas ensimmäisestä esteestä ja mitä tekee keepi...kiertää ensimmäisen esteen. Siinä kohtaa en tiennyt itkiskö vai nauraisko, taisi kääntyä ensimmäisen puoleen... ONKO TÄÄ TODELLISTA!! Otin kuitenkin koiran mukaan ja kolme aitaa jatkettiin, kunnes takaaleikkaus aidalle tuotti kelpielle tuskaa ja homma jäi siihen.

Kaikki radat mukavia ja mentäviä, agiradat paikoin ahtaita mutta mun mielestä mukavia ratoja. Mutta eipä pässyt edes tekemisessä alkuun... Taasko epävarmuus ja saankohan edetä kysely alkaa, jumaleisson siitä on jo päästy eroon! Nyt katon kalenterin täyteen kisoja ja haetaan kisavarmuutta. Aikamoista pelleilyä kelpien toimesta hallissa oleilu ennen ensimmäistä rataa! Aivan kierroksilla kaahottaa ihan mihin vaan ja tekee kamikatze hyökkäyksiä remmissä ihan mihin vaan...

Eipä tässä muuta kuin sotasuunnitelmaa laatimaan!

2 kommenttia:

  1. Hyvä ASENNE :)

    Minä en ole vielä edes uskaltautunut kolmosten kisoihin, ihan vaan oon varovasti katsellut josko sitä :D

    VastaaPoista
  2. nyt vaan soitellen sotaan :D ei vais taitavia olette, joten kolmosiin vain! Mun sotasuunnitelma hieman ontuu, kun lähikisoja on tällä hetkellä aika vähän...

    VastaaPoista