perjantai 27. tammikuuta 2012

Synttäriaksaa JAT-Tilassa!

Tiistaina käytiin tokoilemassa kimppatreeneissä Ruovedellä, olipahan kylymä! Kodalle otin alkuun ruutua kolme lähetystä targetille, irtoaa oikein hyvin. Seuraamista ja kontaktin pitoa sekä muutaman noudon. Seuraamisessa kontakti pitäisi ottaa tehotreeniin, tipahtaa herkästi ja suorilla lähtee hakemaan sivuetäisyyttä. Nouto on vauhdikas, kapulan käsittely on parantunut ja takaisin tulee laukalla. Sivulle tulo jää useimmiten vinoon ja ekalla toistolla käsitteli kapulaa aika "ronskisti"... Tähän pitäisi saada kultainen keskitie, rauha mieleen kapulan käsittelyssä, mutta niin että vauhti säilyy. Mutta onneksi kapula on kiva asia oli se metallinen tai mikä tahansa!

Torstaina Koda vietti 3-vee synttäreitään, onnittelut siitä! Synttärikakut jäivät saamatta, kun synttäri-iltaa vietettiin JAT-Tilassa ACE:n Harri Kataisen koulutuksessa. Oli aivan superhyperhyvät treenit! Aiheena oli rohkeat ajoitukset, estevarmuus ja luottamus. Meni kyllä iha sairaan hyvin, Koda irtosi, luki esteitä ja tuli saksalaisiin hyvin! Päänvaivaa aiheutti persjättö joka ei oo ollenkaan mun juttu. Tästä syystä ei olla sitä juurikaan harjoiteltu :D Nyt harjoitus on to-do-listalla ja eiköhän sekin ohjauksiin oteta mukaan.
Sai ohjaajakin pistää tossua toisen eteen ja tuntui kyllä jaloissa, kuntokaan ei ole ihan paras mahdollinen tällä hetkellä... nyt sitte intervallitreeniä lumihangessa!

1 kommentti: