sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tunnaria tunnaria!

Vihdoin sain aikaiseksi alkaa opettamaan myös tunnaria! Olen nyt n. viikon ajan ottanut sitä joka ilta/joka toinen ilta kalsaritokotreeneinä. Mulla ei ollut asiaan oikein mitään suunitelmaa, lähdin vain kokeilemaan mikä tyyli on Kodan juttu. Alkuun piilottelin omaa tyynyjen, mattojen yms. alle. Kun siirsin palikan näkyville -> tuli kiire ja hajuaistia ei ehtinyt käyttämään, äkkiä palikka mukaan ja nakkia kohti...jouduin myös huomauttamaan palikan aikas "ronskista" pitämisestä... eli pitoharjoituksia myös väliin. Nyt palikka tulee jo ajoittain ihan rauhallisella otteella takaisin :D

Piilottelusta siirryin suoraan siihen, että oma ja vieraat ovat rivissä/kasassa/milloin mitenkin ja oma on vahvasti hajustettu nakilla ja muutama apunakki johtaa oman luo.Tästä syttyi hajuaisti -lamppu keepin päähän. Apunakit unohdin muutaman toiston jälkeen, kun ne syötyään keepi jää odottamaan lupaa että saako toimia...joten helpommin sujuu ilman apunakkeja.

Nyt ollaan siinä vaiheessa että joka toisessa/kolmannessa toistossa on oma hajustettu nakilla enemmän ja lopuissa toistoissa ihan vaan pyöritetty käsissä. Palikat on rivissä/kasassa/milloin mitenkin, mutta niin että oma on joukossa (jos oma on erillään, ei ehdi haistelemaan ja tuo kiireellä erillään olevan). Välillä haistelee kaikki, välillä haistelee omaan asti....mutta viimeiset 5 toistoa on joka kerta tuonut oman! Jee! Ensi viikolla jos saisi sisällä vielä tehtyä vieraan ihmisen apparoimana ja sitten siirtää asiaa treenikentälle ja suurempaan häiriöön.

Nemon kanssa testasin tunnaria myös, mutta päätin että omien hermojen ja tunnaripalikoiden säilymisen kannalta hönövartti saa katsella sivusta...lensi sen verrran lastua pikkupalikoista että jösses! :D

Tänään käytiin myös lumikenkäilemässä Helvetinkolulla, olipahan hieno keli ja hienot maisemat. Pakkasesta johtuen ketään ei näkynyt missään ja suurin osa poluista oli koskemattomia, saipahan koirat päästellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti